Trupa Last Night a lansat videoclipul melodiei „Liar“

Last Night înseamnă Felix, Cristi şi Bogdan, producători muzicali în echipa FLY RECORDS, şi lansează Liar, primul lor single şi videoclip.

Last Night - LiarCele mai sexy fete şi cei trei băieţi de la Last Night au pus de un party nebun care a ţinut până dimineaţă. De cele peste 24 de ore de filmare este “vinovat” regizorul Alex Ceauşu. Nimeni nu s-a plâns de frig de această dată, însă s-a lăsat cu fulgi, foarte mulţi fulgi de perne pe care toată echipă s-a luptat să îi scoată din hainele celor trei băieţi.

Piesa este produsă de echipa Fly Records, studioul băieţilor de la FLY PROJECT, care apar şi în videoclip alături de Last Night: “Am fost pregătiţi psihic pentru mult mai multe ore de filmare, ne aşteptam la ce-i mai rău, însă a ieşit o petrecere pe bune, la care ne-am simţit foarte bine. A fost prezentă toată echipa Fly Records, au ajuns şi Tudor şi Dan de la Fly Project, aşa că a fost ca un party în familie” a spus Felix.

Se numesc Last Night pentru că aşa cum nicio petrecere tare nu începe c-o salată de crudităţi, aşa şi poveştile de-a doua zi nu încep cu nimic altceva decât “ce-am făcut azi noapte”: “Last Night a venit firesc, suntem extrem de activi şi creativi noaptea, cheful de viaţă este la capacitate maximă atunci şi se nasc nişte poveşti excepţionale de spus la cafea dimineaţă” a declarat Bogdan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here