Mariza va concerta la Bucureşti pe 19 noiembrie 2016

Ce poate fi mai emoţionant într-o lună de toamnă târzie decât reîntâlnirea cu cea mai spectaculoasă şi cea mai rafinată cântăreaţa de muzică fado a momentului, Mariza, într-un concert răvăşitor, la Sala Palatului, pe data de 19 noiembrie 2016, de la 20.00.

Concert MarizaÎntr-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume. O apariţie extravagantă, elegantă şi, mai ales, un glas ce a topit inima ascultătorilor. Aşadar, noua regină a muzicii Fado este Mariza, fiind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

În anul 2004, solista primeşte premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia, dar şi European Border Breakers Award. De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa “A Thousand Years”.

Iată că Diva este, din nou, în turneu european. “Mundo” se numeşte cel mai nou album după o pauză de 5 ani de la ultimul său material.

Instrumentişti de valoare o vor acompania pe miraculoasa Mariza. Chitara portugheză, chitara clasică, basul acustic, tobele şi elementele de percuţie, toate preţ de două ceasuri pe scena Sălii Palatului, timp în care Mariza va interpreta atât piese mai vechi cât şi cele mai noi secvenţe de pe materialul apărut anul trecut şi intitulat “Mundo”.

Bilete se găsesc în presale la preţul de 99 lei, până pe data de 24 iulie, inclusiv. Acestea pot fi procurate online prin eventim.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here