VIDEO Arşinel şi Stela Popescu au interpretat în stil propriu piesa „Condimente“, semnată Nosfe şi Ruby

Nosfe şi Ruby au motive de sărbătoare: peste 20 milioane de vizualizări pe Youtube ale clipului “Condimente” la puţin peste o lună de la lansare. Iar dacă e aniversare, e cu cadou! Motiv pentru care cei doi au pregătit o variantă cel puţin specială a clipului.

Arsinel si StelaDupă ce toată lumea s-a amuzat la ascultarea versului: “O ardem clasic, ca Arşinel şi Stela”, cei doi mari actori au acceptat invitaţia artistei de a interpreta în stilul lor caracteristic versurile “Condimente”.

Ruby: “Lansăm o variantă specială a “Condimente”, care a înregistrat astăzi 20 milioane vizualizări O colaborare cu doamna Stela şi domnul Arşinel era cel mai natural lucru din lume, ţinând cont că ei fac parte din melodie, fie şi cu numele. Dacă pe doamna Stela am avut ocazia să o cunosc la lansare, pe domnul Arşinel l-am cunoscut la aceste filmări, unde m-au uimit cât de tineri sunt. Eu am fost sufleur-ul lor (nu m-am descurcat foarte bine ca să fiu sinceră), dar ne-am distrat rău de tot! Ai ce învăţa de la dânşii doar fiind în aceeaşi încăpere cu ei. Sunt minunaţi!”

Nosfe: “Este o onoare imensă pentru mine, după ce doamna Stela Popescu a fost prezentă la lansarea videoclipului piesei Condimente, să recite, alături de domnul Arşinel, versurile scrise de mine! Am crescut alături de aceşti coloşi ai teatrului şi filmului românesc şi este un vis împlinit simpla interacţiune cu dânşii, darmite această colaborare! Arşinel şi Stela sunt cu adevărat două condimente, pentru o reţetă de succes! Le mulţumesc din inimă pentru onoarea pe care mi-au făcut-o!”

“Condimente” a fost lansată la mijlocul lunii mai, devenind într-un timp foarte scurt cea mai vizualizată piesă de pe Youtube în România, luând cu asalt şi televiziunile muzicale încă din primele săptămâni de la lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here