Mariza va concerta pe scena Sălii Palatului alături de patru instrumentişti

Band-ul pe care Mariza îl va avea pe scenă pentru concertul de la Bucureşti, din data de 19 noiembrie 2016, este compus din patru instrumentişti portughezi: Pedro Joia Anacleto (chitară acustică), Zé Manel Neto (chitară portugheză), Fernando Araujo (Yami) (bas acustic) şi Hugo Marques (Vicky) (percuţie).

Mariza Sala Palatului

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariţie extravagantă, elegantă şi, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor.

Aşadar, noua regină a muzicii fado este Mariza, cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei!

În anul 2004, solista primeşte premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia, dar şi European Border Breakers Award. De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa “A Thousand Years”.

Iată că Diva este, din nou, în turneu european. “MUNDO” se numeşte cel mai nou album după o pauză de 5 ani de la ultimul său material.

Instrumentişti de valoare o vor acompania pe miraculoasa Mariza. Chitara portugheză, chitara clasică, basul acustic, tobele şi elementele de percuţie, toate preţ de două ceasuri pe scena Sălii Palatului, timp în care Mariza va interpreta atât piese mai vechi cât şi cele mai noi secvenţe de pe materialul apărut anul trecut şi intitulat “Mundo”.

Biletele pot fi procurate online prin eventim.ro, iar acestea se găsesc la Categoria I-199 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here