Violonistul Edvin Marton va concerta la Timișoara pe 21 decembrie 2016

Miercuri, 21 decembrie 2016, violonistul Edvin Marton revine la Timișoara pentru a susține un concert extraordinar la Sala Olimpia, „The 7 million dollar Stradivarius violin“. Și de această dată, muzicianul va fi însoțit de faimoasa sa vioară Stradivarius creată în anul 1699, care valorează 7 milioane de dolari.

edvin-marton-la-timisoara-afis

Magia sărbătorilor de iarnă va aduce timișorenilor un cadou deosebit: combinația unică de stiluri muzicale, de la clasic la rock, povestită prin ritmurile armonioase și sensibilitatea transmise de artist. Edvin Marton și trei membri ai orchestrei sale vor oferi, astfel, un Crăciun de neuitat timișorenilor care știu să aprecieze muzica de calitate, dar și celor care doresc să descopere noi abordări ale unor compoziții clasice cunoscute în întreaga lume.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă şcoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert, la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.

Acum 10 ani, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision. De asemenea, deține un premiu MTV Music Awards şi premiul Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Prețul biletelor începe de la 95 de lei. Acestea se pot achiziționa momentan de pe MyTicket.ro, urmând ca în cursul săptămânii să fie disponibile și pe Eventim.ro și în rețeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Național Timișoara și la librăriile Cărturești.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here