Martin Gore îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Cluj! Biletele Golden Circle pentru concertul Depeche Mode sunt sold out

Concertul trupei Depeche Mode din 23 iulie 2017 va fi unul cu adevărat special, atât pentru publicul ardelean, cât şi pentru artişti. Show-ul nu marchează doar prima vizită a trupei în Cluj-Napoca, ci şi aniversarea lui Martin Gore, după cum însuşi martiriseste într-un mesaj video dedicat fanilor din România.

Martin GoreSe pare că fanii români nu vor să rateze şansa de a-i ura artistului „La mulţi ani!” din primele rânduri, biletele din categoria Golden Circle fiind SOLD OUT la doar o lună de la punerea în vânzare.

Martin Gore a mărturisit într-un mesaj video înregistrat recent că aşteaptă cu entuziasm show-ul pe care îl va susţine la Cluj, acesta fiind programat chiar de ziua lui. Artistul îşi va sărbători aşadar cea de-a 56-a aniversare în România, alături de colegi, de prieteni, dar mai ales alături de fani. Organizatorii promit că vor marca însemnătatea zilei inclusiv în backstage, însă detalii despre programul zilei respective nu vor fi făcute publice momentan. „Deşi este în turneu şi nu îşi permite să sărbătorească altfel decât prin muncă, îi vom pregăti câteva surprize lui Martin astfel încât să simtă că este cu adevărat ziua lui”, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic.

Fanii sunt de asemenea încurajaţi să îşi surprindă artistul preferat, având acum la dispoziţie 250 de pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-în pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gaşcă@emagic.ro.

Categoria Golden Circle pentru concertul Depeche Mode din 23 iulie mai 2017 este epuizată, însă fanii mai au la dispoziţie bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei-Gazon, 153 lei – Peluză, 251 lei-Tribună Inel II, 311 lei-Tribună Inel I şi 487 lei la Tribună VIP. Biletele pot fi achiziţionate de pe eventim.ro, cât şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

După două evenimente de succes la Bucureşti, legendara trupă Depeche Mode susţine pe 23 iulie 2017 primul concert în Cluj-Napoca, ce face parte din noul turneu european. Global Spirit Tour debutează în luna mai la Stockholm şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de ţări. Turneul promovează viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la începutul anului viitor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here