Tuan a lansat videoclipul melodiei „Bani degeaba“

Tuan lansează single-ul şi videoclipul „Bani degeaba”, prin care încurajează o atitudine proactivă din partea oamenilor şi nu banii veniţi degeaba, picaţi din cer.

Tuan

„#BaniDegeaba este un manifest muzical adresat societăţii în care trăim şi în care singurul lucru care tinde să ne mai facă fericiţi sunt banii, eventual obţinuţi degeaba, fără nici un efort, în detrimentul oricăror alte lucruri importante din vieţile noastre”, declară Tuan.

Piesa este compusă de către Any1, Tuan, Franny. Vocea feminină îi aparţine lui Franny, studentă a Facultăţii de Muzică şi care face parte din echipa Tuan Records.

Videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc şi a fost filmat în Palatul Bragadiru. Dintre personajele din clip, pline de savoare şi energie, fac parte gaşca Trouble Dance Company şi instructorul de fitness Iulian Panait. Compozitor şi interpret, Tuan s-a născut la 9 iunie 1995, la Bucureşti. Pasionat de muzică încă din copilărie, studiază pianul şi canto. Atras de o întreaga paletă de stiluri muzicale, se regăseşte cel mai bine în hip-hop. Tuan şi-a deschis propriul său studio de înregistrări-Tuan Records, împreună cu prietenul şi colaboratorul său, Anyone.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here