„MasterChef – Proba celebrităţii”: Don Baxter şi Carmen Şerban au nevoie de medic

După ce în prima ediţie şi-au prezentat câte un autograf culinar şi au primit din partea chefilor şorţul MasterChef, vedetele se vor afla în cea de-a doua ediţie a show-ului de la Pro TV faţă în faţă cu prima cutie a misterelor.

don baxter master chef

Marţi, de la ora 20.30, vedetele de la “MasterChef – Proba celebrităţii” vor primi din partea celor trei juraţi misiunea de a găti cu un set de produse date, din care trebuie să pregătească preparate originale, pe care trebuie să le combine ingenious, astfel încât platingurile să fie demne de bucătăria în care se afla. În plus, proba are şi o miză pentru că cel care va prezenta cea mai bună farfurie va obţine un avantaj la următorul test.

„Când am ridicat cutia, Dumnezeule, nici măcar n-am ştiut de unde s-o apuc, am stat şi m-am uitat la ea vreo cinci minute“, recunoaşte Gabriela de la Cheeky Girls. „În momentul în care am deschis cutia, m-am şocat, atunci vine presiunea şi nu ştii ce să faci“, îşi aminteşte şi Pacha Man.

carmen serban master chef

Gătitul se va lăsa şi cu cântec, la propriu, căci pentru a îndulci atmosfera vedetele le vor fredona juraţilor o melodie. Nu vor lipsi nici accidentările, astfel că atât Don Baxter, cât şi Carmen Şerban vor avea nevoie de intervenţia medicului pentru a-şi bandaja degetele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here