„MasterChef – Proba celebrităţii“: Scandal între Pacha Man şi Şerban Copoţ

După prima probă în deplasare, de la sediul SMURD din Constanţa, vedetele de la “MasterChef – Proba celebrităţii” se întorc săptămâna aceasta în bucătărie.

Master ChefÎn ediţia de marţi, 12 noiembrie, juraţii vor anunţa care dintre cele două echipe – roşie sau albastră – a câştigat proba din deplasare, precum şi testul sub presiune la care vor fi supuşi cei învinşi. Cert este că cei trei chefi vor face din nou eliminări, astfel că rândurile se strâng şi lupta devine tot mai strânsă în bucătăria cu vedete.

Cea de-a doua probă a serii îi va aduce din nou pe concurenţi faţă în faţă cu temuta cutie a misterelor, care de data aceasta va ascunde un ingredient supriză, care pe mulţi îi va face să se întrebe cum anume poate fi gătit.

Gătitul între vedete nu va fi lipsit nici de data aceasta de umor şi de situaţii care îi vor face chiar şi pe juraţii pretenţioşi să zâmbească. Aşa se face că Pacha Man şi Şerban Copoţ se vor lua la harţă în bucătărie şi puţin va lipsi să nu încingă o adevărată bătaie cu mâncare. Octavian Strunilă va condimenta totul cu multe glume, mai ales că de când a intrat în conflict cu chef Scărlatescu nu poate decât să facă haz de necaz. Iar Cătălin Josan va încerca să-i cucerească pe juraţi cu un bonus: o limonadă, în care însă va descoperi cu stupoare că cineva a turnat oţet!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here