duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIRadu Almășan de la Bosquito este plin de superstiții înaintea unui concert

Radu Almășan de la Bosquito este plin de superstiții înaintea unui concert

Solistul trupei Bosquito a povestit ce fel de superstiții are înainte de un concert. Trupa Bosquito cântă luni, 11 noiembrie, de la ora 19:30, la cinema „Patria” din Capitală.

Radu Almasan de la Bosquito

„Mi-am dorit foarte mult să-mi treacă o pisică neagră calea! Și s-a întâmplat aseară, când eram în mașină. Cred că este creierul meu defect, când cineva are o supersiție… eu o am pe invers. De multe ori mi se întâmplă chestia asta. De exemplu, în America oamenii au o mare problemă cu numărul 13. Ei bine, la mine numărul 13 este foarte norocos!”, a spus Radu Almășan.  „Astăzi însă e o excepție…. numărul meu norocos e 11, cum concertul este în seara aceasta”, a completat solistul trupei Bosquito.

Radu Almășan a vorbit și despre ce le-a pregătit fanilor care vor merge, diseară, la concertul Bosquito de la cinema „Patria”: „Va fi un full line al Bosquito, desfășurarea de forțe de pe scenă o să fie impresionantă, pentru că avem toate instrumentele: avem trompetele, avem pianele, avem percuții. De fapt, va fi cum ar trebui să sune Bosquito în cea mai frumoasă zi a formației. Mai primim mesaje, lumea ne întreabă dacă se mai găsesc bilete. Nu prea. Dacă mai vrea cineva bilete pe ultima sută va fi greu. Suntem aproape sold-out, cred că mai sunt vreo 30 în momentul de față”, a spus Radu Almășan.

În deschiderea concertului va cânta Alexandra Ușurelu, despre care Radu spune că este o artistă frumoasă și talentată. „E o artistă deosebită, pe care noi o sprijinim”, a completat solistul.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.