sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIMatteo a început turneul internaţional „Panama“

Matteo a început turneul internaţional „Panama“

La scurt timp după ce hitul „Panama” a cucerit continentul Asiatic, Matteo a ajuns în China, unde a începutul turneul de promovare al hitului Panama, care a cucerit publicul de acolo şi a devenit un adevărat fenomen.

Matteo - Turneu Panama

Muzica lui a trecut oceanele şi a cucerit topurile la mii de kilometri depărtare. Matteo a susţinut deja câteva show-uri în China, iar coregrafia „Panama”, care a luat cu asalt străzile, cluburile şi vlogurile, nu a lipsit de pe scenă. Publicul a fost încântat de energia fiecărei apariţii, iar reacţiile pozitive nu au întârziat să apară.

De curând, artisul a anunţat că va face parte din unul dintre cele mai importante show-uri din China: Shandong Satellite TV Spring Festival Gala.

Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute şi sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câştigat premiul Best Overseas Artist.

Mai mult, pe lângă China, hitul Panama se aude peste tot şi în Thailanda, iar Matteo a început turneul de promovare din Asia cu o scurtă vacanţă acolo, unde a fost surprins să observe întregul fenomen, a cântat şi a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance. În Thailanda, artistul a devenit “king”, un apelativ binemeritat, după asaltul cu care a luat teritoriul, iar fanii l-au tratat ca pe un adevărat rege.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.