Nicoleta Nucă și Mircea Eremia, printre vedetele care au văzut în avanpremieră filmul „Black Panther“

Avanpremiera specială a filmului „Black Panther“, cel mai nou film din Universul Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedete ca Alexia Ţalavutis, Maria Radu, Nicoleta Nucă, George Vintilă, Mircea Eremia, Andrei Leonte și Oliver Simionescu.

pantera neagra afis film

„Black Panther“ are toate ingredientele unui film Marvel de succes, personaje cu care te poţi identifica, acţiune spectaculoasă şi un super-erou extraordinar. Chadwick Boseman speră că publicul va avea parte de acel efect „wow” când va vedea filmul.

„Nu ai cum să nu îţi doreşti ca oamenii să iasă impresionaţi din sală; aspirăm la acest lucru pentru că am pus mult suflet în acest proiect şi sper ca asta să se vadă. Cred că o parte din motivul pentru care acest film a fost produs este faptul că poate schimba perspectivele oamenilor. Oamenii pot vedea un super-erou într-o altă lumină, dintr-un alt unghi şi cred că acestea sunt lucruri de dorit şi binevenite în această perioadă. La final, tot ce îţi doreşti este ca oamenii să fie impresionaţi”, spune el.

Cu o acţiune complexă, un personaj principal pe care ajungem să îl cunoaştem mai bine în acest film şi un decor de excepţie, care ne dezvăluie un ţinut spectaculos, propulsându-ne chiar în mijlocul celei mai avansate tehnologii, în ţinutul african din Wakanda, filmul va fi cu siguranţă un succes.

Filmul „Black Panther / Pantera neagră” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 16 februarie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here