sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIMelodia „Toca Toca“, interpretată de Fly Project, devine fenomen internaţional

Melodia „Toca Toca“, interpretată de Fly Project, devine fenomen internaţional

„Toca Toca“, cel mai recent hit internaţional al trupei Fly Project, cucereşte pe rând fiecare ţară, ajunge pe primul loc în topurile muzicale de acolo, apoi în cele de vânzări şi direct în toate cluburile, unde este ingredientul perfect pentru a aduce publicul în extaz.

fly project toca toca top

Săptămâna aceasta, „Toca Toca“ este numărul 1 în topurile radio din Spania, locul 4 în Franţa şi a încheiat săptămâna trecută pe locul 11 în topul iTunes Franţa, depăşind la vânzări hiturile unor artişti precum Jason Derulo, David Guetta sau Ed Sheeran.

„Aşa cum spunea bunica mea: după faptă şi răsplată. Nu există răsplată mai mare pentru noi decât faptul că publicul cântă cu noi la fiecare show şi suntem anunţati de fanii din diverse ţări că piesele noastre urcă în topuri”, a spus Tudor.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.