vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Jojo a filmat videoclipul melodiei „I'm letting go“

FOTO Jojo a filmat videoclipul melodiei „I’m letting go“

Cătălina Grama (Jojo) a filmat videoclipul noului ei single, „I’m Letting Go” pe plajele toride din Grecia, în Nafplio, alături de un bărbat chipeş, într-un decor rupt din paradis: ape turcoaz, flori multicolore, străzi pietruite, un răsărit superb.

Jojo

„M-am bucurat tare mult când am aflat că filmările pentru noul meu single, „I’m Letting Go” vor avea loc acolo. Am coborât din avion şi am aterizat direct pe scaunul de makeup al lui Koko care a reuşit să mă transforme în 40 de minute din the girl next door într-o divă mediteraneană”, povesteşte Jojo pe blogul ei.

Jojo a făcut cunoştinţă cu partenerul ei de filmare, fotomodelul pe nume Haris, alături de care a trăit o adevărată aventură pe serpentine sau chiar pe marginea unei prăpăstii: „Am făcut cunoştinţă cu Haris, partenerul meu chipeş de filmare şi pe serpentinele înconjurate de zeci de tonuri de albastru a început fuga noastră cu Adam. Haris (un şofer impecabil) a râs uşor nervos şi a cerut să treacă la volan după ce Florin (regizorul) mi-a cerut să întorc maşină de nenumărate ori în susul şi josul serpentinelor. Florin a zis nu, şi Haris a trebuit să facă ceea ce învăţam încă de la început în meseria asta – să aibă încredere în partener. A fost rândul meu să mă bazez pe el când a trebuit să mă plimb pe tocuri pe marginea unei prăpăstii”, continuă Jojo.

A filmat o zi întreagă alături de o echipă minunată, s-au amuzat şi după numai trei ore de somn au continuat cu cadre trase la răsăritul soarelui: „Aşadar, în apă pentru două ore. Cred că am definit la şapte dimineaţa conceptul de „cum să faci baie fără a face baie” în dimineaţa aceea în Nafplio. „Apoi am filmat pe străzi pietruite înconjuraţi de priviri amuzate şi curioase. Ne-au oferit cu toţii sprijinul lor şi unii dintre ei au vrut să joace în clip”, adaugă Jojo.

Versurile piesei „I’m Letting Go” au fost compuse de Cezar Cristea (1-Q Sapro), iar compozitorul acestui single este Mihai Alexandru. Videoclipul noului single poate fi urmărit pe blogul personal, unde pot fi găsite şi detaliile unui concurs #fabulosfrumos.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.