Mesajul DJ-ului Markus Schulz, după tragedia din Colectiv: „Sunt profund îndurerat. Renunţ la efectele pirotehnice“

Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din întreaga lume, germanul Markus Schulz, care a colaborat de-a lungul carierei cu mai mulţi români, printre care cei de la Kazibo Music şi de la HaHaHa Production, a transmis un mesaj după tragicul eveniment care a avut loc în seara zilei de 30 octombrie la clubul Colectiv.

tragedie colectiv mesaj markus schulz

Iată mai jos mesajul pe care Markus Schulz l-a postat pe pagina lui de Facebook la mai puţin de 24 de ore după ce concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul bucureştean Colectiv s-a încheiat tragic:

„Dragi prieteni, sunt profund afectat de tragicul eveniment petrecut în România, în urma căruia au murit 27 de persoane, iar alte 200 sunt rănite, din cauza unui incendiu petrecut într-un club de noapte. Când ieşi în oraş, cel mai important lucru este să ajungi într-un loc sigur. De multe ori, vrem să le împărtăşim prietenilor, a doua zi, cele mai frumoase amintiri cu care rămânem de la concert.

Din păcate, evenimentul din Bucureşti este doar un exemplu a ceea ce s-a întâmplat de prea multe ori pe scenele concertelor, iar acest lucru trebuie să se schimbe, pentru siguranţa tuturor. De azi înainte, voi renunţa la utilizarea oricăror efecte pirotehnice în cadrul show-urilor mele din cluburi. Rolul meu este să fac publicul să se simtă bine şi să întreţin atmosfera, dar sănătatea şi viaţa fanilor mei este prioritară. Muzica şi dragostea pentru muzică depăşesc orice efect vizual.

Îi îndemn pe colegii mei DJ, artişti, organizatori de concerte, patroni de cluburi şi pe toate persoanele care au legătura cu industria muzicală să ia aceeaşi decizie ca mine. Trebuie să fim responsabili şi să ne gândim în primul rând la siguranţa fanilor.

Trebuie să fim uniţi şi să facem o schimbare pentru ca lucrurile să meargă bine. Toate gândurile bune pentru cei răniţi şi pentru cei care şi-au pierdut apropiaţii.

Cu dragoste,
Markus“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here