Kwabs a lansat videoclipul melodiei „Cheating on me“

După ce luna trecută şi-a lansat primul material discografic, “Love + War”, primit foare bine de criticii de muzică ai publicaţiilor The Guardian, The Independent sau The Times, Kwabs a dezvăluit de curând videoclipul piesei “Cheating on me”.

Kwabs - Love War

Noua piesă este o continuare a confesiunilor sale muzicale, transmiţând două stări contradictorii în acelaşi timp: putere şi vulnerabilitate.

Kwabs a mărturisit că piesa nu este o pledoarie pentru iertare, ci mai degrabă o declaraţie sinceră: “Când am scris piesa alături de Jimmy Napes, am vrut să spunem o poveste; uneori când suntem răniţi de cei pe care îi iubim, ne rănim şi pe noi înşine – astfel, a luat naştere “Cheating on me”.

Clipul a fost regizat de I Owe Youth şi îl prezintă pe Kwabs cântându-şi balada de suflet uitându-se direct într-o oglindă, permiţând cuvintelor să rezoneze cu privitorul la fiecare vers. “Am vrut să facem un one shot video, în care tot ceea ce vede privitorul este scena din faţa lor, devenind astfel captivi în lumea pe care o creează. Conceptul clipului s-a axat pe ideea că sunt prezente două versiuni ale mele. Una care face lucruri rele şi cealaltă care trebuie să se confrunte cu consecinţele faptelor – practic, uitându-se îndelung în oglindă”, a declarat Kwabs.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here