Michael Flatley a fost distins cu o placă de bronz cu amprenta sa pe arena Wembley

Celebrul dansator, coregraf şi producător Michael Flatley a fost de curând distins cu o placă de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arenă Wembley, din Londra!

MichaelȚinând cont de faptul că picioarele sale sunt asigurate cu suma de 40 de milioane de dolari, artistul nu şi-a pus amprenta oricum, ci cu valoroasele sale membre, considerate a fi cele mai rapide din lume!

Amprentele picioarelor lui Michael Flatley vor avea întotdeauna un loc pe “Square Of Fame”, în Wembley Park, alături de amprentele mâinilor altor vedete. Michael este artistul numărul 1 în vânzări, în istoria Wembley Arena din toate timpurile, cu un record de 21 de show-uri consecutive!

“Este un privilegiu de a avea picioarele-ca parte integrantă în ceea ce fac şi în ceea ce sunt-imortalizate aici la Wembley Park, care este un atât de bogat patrimoniu al divertismentului” a spus Michael Flatley.

Wembley Arena din Londra a fost construită în 1934, iar în 2006 o zonă Square Of Fame a fost creată în faţa arenei. Asemănătoare cu Hollywood Walk Of Fame, Square Of Fame găzduieşte plăci de bronz cu numele celor mai mari staruri, conţinând şi amprentele acestora. Prima vedetă ale cărei mâini au fost imortalizate pe Square Of Fame a fost Madonna, urmând apoi şi alţii: Kylie Minogue, Bryan Adams, Lionel Richie, Dolly Parton, etc…

Celebrul dansator deţine recordul mondial pentru 35 de paşi de step pe secundă. Flatley şi-a depăşit propria reuşită, doborând primul record “pentru viteza de tatonare”, care fusese stabilit în luna mai a anului 1989, când realizase 28 de paşi pe secundă. în 1991, Flatley a fost numit “una dintre comorile în viaţă ale Societăţii National Geographic, pentru măiestria unei forme de artă”, cea mai tânără persoană la acea vreme, care a primit vreodată această distincţie. Dansatorul care a revoluţionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare a primit, de asemenea, recunoaşterea din partea Guinness Book şi în 1999 şi în 2000. Fiind cel mai bine plătit dansator, câştigând 600.000 de dolari pe week-end şi având cea mai mare asigurare a picioarelor, de 40.000.000 de dolari. Analiştii “fenomenului Flatley” sunt de părere că “dacă ar exista un Premiu Nobel pentru dans, el ar trebui să-i fie dat lui Michael Flatley şi spectacolului său”.

Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley-“Lord Of The Dance” revine în curând în ţara noastră, cu o nouă surpriză! “Dangerous Games” este cea mai recentă variantă a spectacolului Lord Of The Dance şi va fi prezentată în mai multe oraşe din România: Constanţa (5 octombrie), Bucureşti (6 octombrie), Braşov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie). Spectacolul din Bucureşti va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015, de la ora 20.00. Fanii pot achiziţiona bilete din următoarele locaţii: Librăriile Librarium şi Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan-Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, LORDOFTHEDANCE.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here