Michi de la Şuie Paparude a revenit pe scenă: „Vă mulţumesc că aţi fost aproape de mine“

Mihai Câmpineanu, membru al formaţiei Şuie Paparude, care a revenit pe scenă după o pauză de câteva luni, le-a mulţumit fanilor, duminică, pentru “urările de bine şi de sănătate”, apreciind că “fiecare gând, mesaj, zâmbet, fotografie, încurajare” l-au ajutat şi l-au “repus în poziţia verticală”.

Mihai CampineanuŞuie Paparude s-a întors pe scenă, după o pauză de câteva luni, pentru un concert care a avut loc, pe 14 martie, în Atelierul de Producţie. În octombrie 2013, Michi (Mihai Câmpineanu) a suferit un infarct miocardic şi a petrecut mai multe săptămâni în spital, după care a avut o perioadă de recuperare. La aproape cinci luni de la acel eveniment, Michi a revenit pe scenă alături de colegii săi, Bean (Alexe Marius Andrei) şi Hauteculture (Mihai Dobre), în Atelierul de Producţie.

“Vă mulţumesc vouă, oameni buni. Voi aţi fost şi sunteţi cei pe care i-am simţit aproape de mine zi de zi în toată această perioadă. Prin urările de bine şi de sănătate, adevărate, directe, sincere, emoţionante, pline de optimism şi încurajări, în momentele acelea dificile, m-aţi mobilizat şi m-aţi ajutat enorm să-mi revin şi să ajung cu bine lângă voi, din nou. Fiecare gând, mesaj, zâmbet, fotografie, încurajare, telefon au ajutat şi m-au repus în poziţia verticală. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul publicat de Mihai Câmpineanu, duminică, pe Facebook.

Mihai Câmpineanu, membru al formaţiei Şuie Paparude, a suferit un infarct miocardic în noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert susţinut la Timişoara. Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că acesta le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Câmpineanu a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era “foarte încurajatoare”, dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

Pe 1 noiembrie, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Timişoara la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, a declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa. La sfârşitul lunii noiembrie, el a fost externat, urmând apoi o perioadă de recuperare.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here