Jamie Lynn Spears s-a căsătorit

Jamie Lyn Spears, sora cântăreţei Britney Spears, s-a căsătorit cu logodnicul ei, James Watson, vineri seară, într-o ceremonie ce a fost organizată într-un parc din New Orleans.

Jamie Lynn SpearsÎn vârstă de 22 de ani, Jamie Lynn Spears se logodise cu James Watson în urmă cu un an. Potrivit E! News, cântăreaţa americană Britney Spears şi iubitul ei, David Lucado, au luat avionul din Los Angeles şi au sosit în Louisiana încă de joi, pentru a asista la această căsătorie.

Jamie Lynn Spears şi James Watson au obţinut certificatul de căsătorie de la Oficiul stării civile din Tangipahoa la începutul acestei luni, notează Mediafax. Cuplul obţinuse documentul pe 5 martie şi aveau la dispoziţie un interval de 30 de zile pentru a se căsători, înainte de expirarea certificatului.

Jamie Lynn a fost logodită cu fostul ei iubit, Casey Aldridge, care a cerut-o în căsătorie în 2008. Totuşi, fostul cuplu nu a ajuns niciodată în faţa altarului, iar relaţia lor, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, s-a încheiat definitiv în 2010. Jamie Lynn Spears are cu Casey Aldridge o fiică, Maddie, în vârstă de patru ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here