marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Călin Goia: „Am făcut box, însă o scurtă perioadă de timp“

EXCLUSIV Călin Goia: „Am făcut box, însă o scurtă perioadă de timp“

Au mai rămas doar câteva zile până la concertul formației Voltaj de la Sala Polivalentă, iar pregătirile pentru spectacol sunt în toi, Călin Goia și colegii lui făcând tot posibilul ca evenimentul să iasă perfect.

calin goia interviu exclusiv meci de box

După ce au făcut publice câteva surprize pe care le-au pregătit fanilor, cei de la Voltaj au acceptat să ne vorbească puțin și despre melodia „Meci de box” și despre colaborarea cu George Hora, cel care este responsabil pentru producția muzicală a unora dintre hit-urile formației Voltaj.

Cel care ne-a răspuns la întrebări a fost chiar Călin Goia, solistul trupei Voltaj, acesta precizând că a făcut și box în trecut.

traiestemuzica.ro: Majoritatea artiştilor români preferă, în ultimul timp, să susţină concerte la Sala Palatului. Voi de ce aţi ales Sala Polivalentă?

Călin Goia: Pentru că la acest concert vom amplasa scena în mijlocul sălii, fapt imposibil de realizat la Sala Palatului. De asemena, vom avea nişte efecte pirotehnice mai speciale, care nu ar putea fi amplasate la Sala Palatului.

Pentru melodia „Meci de box“ aţi colaborat cu George Hora. Cum vă înţelegeţi cu el?

Excelent. Nu e prima colaborare cu el. Noi compunem muzica şi versurile, el vine cu producţia muzicală. Şi e foarte bine că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Am mai colaborat cu el şi la „Lumea e a mea“, „Pic pic“ şi „Mi-e dor de“.

Care este povestea din spatele titlului melodiei „Meci de box“?

Melodia arată realitatea de zi cu zi a unui cuplu. Nu există relaţie care să nu fie însoţită de mici certuri, important este ca acestea să nu escaladeze şi, într-un final, să strice cuplul.

A făcut vreun membru al formaţiei box?

Da, chiar eu, dar o perioadă scurtă de timp.

Ai avut parte vreodată de o bătaie ca într-un meci de box?

Ca orice puştan!

Aţi lansat în acest an seria concertelor surpriză, în cadrul cărora mergeţi şi cântaţi în cluburi fără să anunţaţi publicul înainte că acolo veţi avea voi concert. Cum v-a venit această idee şi cum au reacţionat fanii?

A fost o experienţă foarte plăcută şi cu siguranţă o vom repeta. Poate chiar vom face o tradiţie din asta.

Ideea ne-a venit în urma unei postări de pe Facebook, în care ne intrebam fanii ce ar vrea de Crăciun de la Voltaj. Majoritatea răspunsurilor a fost: un concert! Şi cum nu puteam să ajungem în atâtea locuri, ne-am gândit să fie o surpriză locul în care urma să cântăm.

Ce planuri aveţi pentru acest an, pe lângă concertul din această lună?

Sincer, e un concert atât de complex încât, deocamdată, ne concentrăm exclusiv pe el. După 20 martie o să mai vedem ce e de făcut.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.