Chris Brown, arestat pentru încălcarea regimului de libertate condiţionată

Rapperul american Chris Brown a fost arestat, vineri, în California, pe baza unui mandat emis pentru încălcarea regimului de libertate condiţionată ce are legătură cu agresiunea comisă de muzician în 2009 asupra iubitei sale de atunci, Rihanna, a anunţat Poliţia din Los Angeles, citată de Reuters.

Chris Brown arestatArtistul, în vârstă de 24 de ani, se află în arestul Poliţiei din Los Angeles, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, după ce a fost arestat în Malibu, vineri, în jurul orei locale 14.00.

Mandatul de arestare a fost emis de judecătorul James Brandlin de la Curtea Superioară din Los Angeles, după ce acesta a aflat că muzicianul nu a respectat termenii regimului de libertate condiţionată şi a fost dat afară din clinica de dezintoxicare din Malibu în care justiţia îi ordonase să se interneze.

Rapperul american, care este implicat şi într-un proces la Washington, în care este acuzat de agresiune, se afla în centrul de reabilitare din Malibu unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie.

Procurorii din Los Angeles au dorit ca rapperul să fie încarcerat, întrucât acesta ar fi încălcat de multe ori în ultimul an regimul de libertate condiţionată. Ei l-au acuzat pe Chris Brown că a trişat în privinţa orelor de muncă pe care trebuia să le presteze în folosul comunităţii şi au cerut justiţiei să îl trimită pe muzician la închisoare, după ce acesta a fost arestat în octombrie 2013, la Washington.

Chris Brown trebuie să se prezinte la o audiere în faţa unui judecător, luni, la un tribunal din Los Angeles. Regimul de libertate condiţionată i-a fost revocat şi, dacă va fi găsit vinovat că a încălcat normele acestui acord, Chris Brown riscă să ajungă într-o închisoare din California.

Judecătorul James Brandlin l-a condamnat pe Brown la 90 de zile de terapie contra acceselor de furie, în noiembrie 2013, după ce rapperul a lovit un bărbat care încerca să îl fotografieze, fracturându-i nasul. Acel proces va începe în aprilie, după ce avocatul lui Brown a respins o înţelegere cu Procuratura americană, în februarie, care ar fi redus pedeapsa rapperului.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

După condamnarea sa din 2009, Chris Brown a fost implicat într-o altercaţie cu rapperul Drake, la New York, şi într-o bătaie cu rapperul Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here