„Te cunosc de undeva“, prima poziţie în topul preferinţelor telespectatorilor

Telespectatorii au rămas şi sâmbăta aceasta alături de talentaţii concurenţi, transforming show-ul de la Antena 1 situându-se pe prima poziţie în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban. „Gore din Chitila”, aceasta a fost piesa cu care Doru Todoruţ a energizat publicul la “Te cunosc de undeva”, reuşind să câştige şi premiul ediţiei cu o transformare spectaculoasă.

Doru TudorutCu siguranţă, momentul lui Doru a avut una dintre cele mai vesele şi inedite echipe de dansatori pe scena „Te cunosc de undeva”. Pentru a interpreta piesa “Gore din Chitila”, Doru a fost însoţit pe scenă de dansatori care au jucat impecabil stările artistului Mihai Mărgineanu. Doru a reuşit să dea gata juriul cu acest rol de excepţie, primind numai aprecieri pozitive fie ele despre voce sau prezenţă scenică, fiind şi concurentul care a câştigat premiul ediţiei.

Ieri seară telespectatorii au savurat spectaculoasele transformări ale concurenţilor de la “Te cunosc de undeva”, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul audienţelor la nivel urban, cu 8.1% rating şi 17.2% cotă de piaţă. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 7% rating şi 14.8 procente share.

În minutul de aur, 21:05, aproape 1.1 milioane de telespecatatori din mediul urban urmãreau Antena 1, în vreme ce doar 676 000 urmãreau programul oferit atunci de principalul competitor, Pro TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here