Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea „La Radio cu Andreea Esca“

Invitată în emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, Mihaela Rădulescu le-a dat o replică elegantă celor care o atacă: „presa de scandal nu te ridică și nu te coboară nicăieri dacă ai o carieră conturată, dacă ai venit cu ceva construit de tine și durabil“.

dana budeanu, mihaela radulescu, andreea esca europa fm

Mihaela Rădulescu a recunoscut în aceeași emisiune că „succesul are foarte mare legătură cu greșelile pe care le faci, dar din care înveți. Slavă Domnului, am învățat atât de multe pentru că am făcut atât de multe greșeli. Şi abia aștept să mai fac altele, că uite ce multe învăț. Mi se pare că succesul are foarte multă legătură cu ambiția. Am fost un om ambițios. Mi-am stabilit uneori niște ținte mai mari decât pot să duc, dar de fiecare dată m-am chinuit să duc visul ăla până la capăt“.

Pentru că multe comentarii din presă fac referire la posibilele operații estetice pe care Mihaela Rădulescu și le-a făcut, juratul de la Românii au talent a făcut câteva mărturisiri.

„Nu mi-am făcut nimic la buze. De fiecare dată când pun o poză pe Facebook, că na, mă mai prostesc și eu, primesc zeci de comentarii legate de buze. E adevărat că mi-am îndreptat nasul la un moment dat, că mi-am mai repus şi eu nişte chestii la locul lor“, a spus Mihaela, în timp ce Andreea Esca a completat: „Să știți că arată spre sâni“, pentru ca apoi să-i explice invitatei sale: „Ştii că la radio trebuie să explici orice“.

Cum emisiunea „La radio cu Andreea Esca” este una în care personalitățile invitate vorbesc cu garda jos despre viața lor, conversația a ajuns la actuala relație a Mihaelei Rădulescu cu parașutistul austriac Felix Baumgartner.

„Felix Baumgartner face parte din colecţia mea de interviuri ‘Cei mai buni din lume’, în care am adunat nişte interviuri de care sunt foarte mândră: câştigători de Oscaruri, câştigători de premii Nobel, campioni mondiali în diverse sporturi, scriitori dintre cei mai bine vânduţi din lume, Dan Brown, Orhan Pamuk…“, a explicat Mihaela Rădulescu, referindu-se la motivul pentru care a ajuns în preajma parașutistului austriac.

„El era în planul meu de cei mai buni din lume, pentru că e un om cu şapte recorduri mondiale şi primul om care a depășit viteza sunetului. Era în planul meu. Nu era în planul meu să şi facem ochiurile împreună dimineaţa“, a mai spus Mihaela Rădulescu, râzând.

Cu ocazia aceasta, Andreea Esca i-a făcut și o mărturisire invitatei sale. În momentul în care a fost difuzat interviul pe care Mihaela Rădulescu i l-a luat lui Felix Baumgartner, Andreea îl urmărea împreună cu regizorul de emisie al Știrilor Pro TV. „Când am văzut interviul, eu i-am spus așa: ‘Răduleasca n-o să-l scape pe parașutist’“, a dezvăluit Andreea Esca.

După cum a povestit Mihaela Rădulescu în emisiunea „La Radio cu Andreea Esca“, ea nu a făcut nicicum primul pas în ziua interviului, pentru că nu a avut niciodată această abilitate, deşi din afară pare că devorează bărbaţii.

Din ziua întâlnirii cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu își amintește că, înainte să-i ia interviul, era undeva în colțul încăperii și se gândea: „Doamne, ce băiat“. După ce interviul s-a terminat și Mihaela a plecat, ea a aflat că Felix Baumgartner se străduise să facă rost de numărul ei de telefon și reușise, doar că îl notase greșit.

După cum i-a spus chiar el a doua zi, la o conferință moderată tot de Mihaela Rădulescu, îi dăduse 20 de mesaje în urmă cu o noapte, doar că pe alt număr de telefon. În aceeași zi însă, cei doi au ieșit la cină, iar povestea lor de dragoste a început.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here