Mihaela Rădulescu, concurentă la emisiunea „Minunea dansului“, de la Pro TV

În Sâmbăta Mare, începând cu ora 20.30, la Pro TV se întâmplă “Minunea dansului”, un show special prezentat de Elwira şi Mihai Petre, un show ce demonstrează că dansul poate face minuni.

mihaela radulescu minunea dansului pro tv

Oamenii au puterea de a transforma vieţi, de a crea magie şi de a naşte speranţă, pentru că de Paşte oamenii sunt lumină. Vedetele împreună cu copiii lor vin pe ringul de la PRO TV în cel mai emoţionant şi mai spectulos show al primăverii pentru ajuta şi pentru a da un exemplu: bunătatea se învaţă din copilărie, iar puterea exemplului creşte oameni mari.

Patru perechi formate din vedetă, copilul acesteia şi coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical şi un dans folcloric în încercarea de a cuceri publicul. Perechea câştigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va face sărbătorile mai frumose unor copii pentru care Paştele nu a însemnat niciodată miros de cozonac şi cadouri de la Iepuraş. Pe scena show-ului de la PRO TV va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi asta pentru fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului alături de baletul condus de Edi Stancu şi va dansa pe ritmuri folclorice româneşti împreună cu un ansamblu profesionist.

vica si edan minunea dansului pro tv

Echipele care vor dansa pentru a înfăptui “Minunea dansului” păşesc pentru prima oară în această formulă pe ringul de dans. Vica Blochina va dansa împreună cu fiul ei Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. În această competiţie vine pentru prima oară în calitate de concurent şi Mihaela Rădulescu, ce va dansa alături de Bogdan Boantă.

Repetiţiile au început deja şi fiecare echipă petrece ore în şir în sala de dans pentru ca momentul lor să iasă perfect. Eforturile depuse au un scop nobil, iar premiile câştigate vor ajunge la patru familii foarte sărace.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here