Alexandra Uşurelu şi Mircea Vintilă au lansat videoclipul melodiei „Ceva se întâmplă cu noi“

După colaborarea cu trupa Vunk pentru piesa „Nopţile trec (doar visele rămân)“, Alexandra Ușurelu a lansat, alături de Mircea Vintilă, o nouă melodie, „Ceva se întâmplă cu noi“, ce beneficiază și de un clip filmat în Brazilia.

mircea vintila alexandra usurelu videoclipul ceva se intampla cu noi

Cântecul vorbește despre liniștea pe care trebuie să și-o găsească fiecare ca să-și hrănească nu doar trupul, ci și sufletul și are un clip cu o atmosfera de familie, foarte caldă, care a fost filmat în statul Bahia (Brazilia), un loc în care descoperi bucuria liniștitoare a lucrurilor mărunte.

Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că “nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți”.

„Toată muzica ce se asculta și cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn și de cântecele sale. Ca și mine, cu siguranță sunt mulți dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintila, acest povestitor care “oxigeneaza sufletul”, după cum spunea Mircea Rusu“, a spus Alexandra Uşurelu.

„Am descoperit acest glas minunat al Alexandrei și mi-am dorit să stau de vorbă cu ea și cu Bobby Stoica, producătorul ei, în ideea unei colaborări pentru câteva spectacole. De aici s-a nascut ideea de a cânta “Ceva se întâmplă cu noi” împreună. Totul s-a întâmplat foarte repede“, a completat Mircea Vintilă.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here