Bendeac a prezentat varianta nefinalizată a melodiei „Ainaidai“, interpretată alături de Puya

Comediantul Mihai Bendeac, fan declarat al lui Puya, le-a făcut o surpriză admiratorilor săi şi a postat pe paginile sale de Facebook şi de YouTube o variantă nefinalizată a melodiei „Ainaidai“, interpretată alături de Puya.

puya mihai bendeac ainaidai

După succesul răsunător pe care l-a avut cu piesa „Doi în unu“, interpretată alături de Delia, Mihai Bendeac şi-a dat seama că poate fi un artist complet şi îşi poate construi o adevărată carieră şi în industria muzicală, nu doar în actorie.

„Astă-vară, în Centrul Vechi, la un vin, i-am spus lui Puya că mi-ar plăcea să fac o piesă inspirată din textele lui Tănase. După două săptămâni, ne-am adunat la el în studio şi am tras vocile pe ceea ce Puya, împreună cu Mihai Boldea, au creat. Îmi asum riscul de a se supăra Puya pe mine, de a mă bate, de a mă ucide lent sau, mai ales, de a mă da în judecată. Postez sesiunea noastră de studio, fiindcă piesa asta are un mesaj important. Şi actual… Repet, chiar dacă a rămas în faza de lucru. Vă mulţumim şi, vă rog, încercaţi să-l convingeţi pe Puya să nu se supere pe mine“, a scris Bendeac pe pagina lui de Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here