VIDEO Super Bowl 2014: Bruno Mars, show senzaţional alături de Red Hot Chili Peppers

Cântăreţul Bruno Mars a electrizat publicul care a urmărit duminică seară finala campionatului de fotbal american, cu un show spectaculos şi plin de energie, susţinut în pauza galei Super Bowl 2014, în timpul căruia a împărţit scena cu trupa Red Hot Chili Peppers.

Bruno-Mars-Super-Bowl-2014

După un cor de copii şi un solo la tobe susţinut de fratele său, Eric Hernandez, Brunos Mars, al cărui nume real este Peter Gene Hernandez, a interpretat piesa sa “Lock Out of Heaven”, alături de trupa lui de dansatori şi de muzicieni, cu toţii purtând veste din lame auriu. Cântecul “Treasure” i-a oferit ocazia de a executa un dans sincronizat memorabil.

Bruno Mars a fost apoi acompaniat pe scenă de celebra trupă rock Red Hot Chili Peppers. Alături de Anthony Keidis şi Flea, care au renunţat la cămăşi, deşi afară erau doar 7 grade Celsius, Bruno Mars a interpretat o piesă de succes a trupei americane, “Give it Away”.

Spectacolul lui Bruno Mars a fost întrerupt pentru câteva momente, pentru a difuza pe ecrane uriaşe mesajele unor soldaţi americani plecaţi pe front, în care aceştia îşi salutau familiile. Show-ul artistului s-a încheiat cu piesa “Just The Way You Are”, cântecul care i-a adus lui Bruno Mars primul său premiu Grammy.

Bruno Mars a reuşit să îi convingă chiar şi pe cei mai sceptici dintre cei 82.000 de spectatori că ştie să facă show, cântând şi dansând pe scenă ca un ghem de energie, într-un potop de lumini şi focuri de artificii, notează Mediafax.

Pe Twitter, fanii l-au aplaudat pe Bruno Mars, la fel cum au făcut-o şi cei 82.000 de spectatori prezenţi pe Metlife Stadium din East Rutherford, unde s-a jucat finala campionatului de fotbal american între echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks. Finala a fost câştigată de Seattle Seahawks. “Pauza a fost mai bună decât meciul”, a afirmat David Gregory, tot pe Twitter, un renumit jurnalist politic de la NBC.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here