Mihai Câmpineanu, de la Şuie Paparude, în comă la un spital din Timişoara

Mihai Câmpineanu (Michi), membru al formației Șuie Paparude, se află internat în stare gravă într-un spital din Timişoara, după ce a făcut infarct la sfârşitul unui concert susţinut în oraş, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

mihai campineanu michi suie paparude

Medicii de la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Timişoarea l-au supus pe Mihai Câmpineanu unei intervenţii chirurgicale coronariene, pentru desfundarea arterelor, notează Adevărul. Starea muzicianului de la Şuie Paparude este gravă, iar medicii sunt rezervaţi să ofere un prognostic mai devreme 24 de ore.

„Starea lui e gravă! Acum se află în comă de gradul III. A făcut un infarct. Problema cardiacă este stabilă. Rămânem rezervaţi nu numai din cauza infarctului, ci şi datorită stării neourologice. În timp ce inima nu a funcţionat, creierul lui nu s-a oxigenat. A durat ceva timp până a fost resuscitat“, a declarat profesorul Constantin Luca, de la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Timişoara.

Colegii de trupă au declarat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ, anunță Realitatea TV. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

„De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte, foarte obosit“, a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here