„Vocea României“: Florin Mândru, concurentul invalid care a întors scaunele

Fiecare ediție a emisiunii „Vocea României“ este specială în felul ei. De această dată, antrenorii și publicul au fost impresionați de Florin Mândru, un concuret invalid care a reușit să întoarcă trei scaune.

florin mandru vocea romaniei

Horia Brenciu, Loredana și Marius Moga au fost atrași de vocea lui Florin Mândru și s-au întors cu fața la el, însă au rămas muți de uimire când l-au văzut pe concurent. Lori, Moga și Brenciu au rămas fără cuvinte când l-au văzut pe concurentul care a venit la “Vocea României” chiar dacă este obligat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

“Tu realizezi că ai făcut o revoluție venind aici?“, i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Îmi place emoția din vocea ta, nu-mi găsesc cuvintele”. “Ai o voce superbă și un timbru special, gutural, bărbătesc, sexy. Cred că faptul că ai venit aici e un exemplu pentru toți cei care n-au avut curajul să vină la Vocea Romaniei”, i-a spus Loredana noului său concurent, care a ales-o pe divă datorită faptului că este născută exact în aceeași zi și în același an ca și soția sa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here