„Vocea României“: Florin Mândru, concurentul invalid care a întors scaunele

Fiecare ediție a emisiunii „Vocea României“ este specială în felul ei. De această dată, antrenorii și publicul au fost impresionați de Florin Mândru, un concuret invalid care a reușit să întoarcă trei scaune.

florin mandru vocea romaniei

Horia Brenciu, Loredana și Marius Moga au fost atrași de vocea lui Florin Mândru și s-au întors cu fața la el, însă au rămas muți de uimire când l-au văzut pe concurent. Lori, Moga și Brenciu au rămas fără cuvinte când l-au văzut pe concurentul care a venit la “Vocea României” chiar dacă este obligat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

“Tu realizezi că ai făcut o revoluție venind aici?“, i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Îmi place emoția din vocea ta, nu-mi găsesc cuvintele”. “Ai o voce superbă și un timbru special, gutural, bărbătesc, sexy. Cred că faptul că ai venit aici e un exemplu pentru toți cei care n-au avut curajul să vină la Vocea Romaniei”, i-a spus Loredana noului său concurent, care a ales-o pe divă datorită faptului că este născută exact în aceeași zi și în același an ca și soția sa.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here