Mihai Mărgineanu, vacanţă împreună cu fiul său, pe un velier, în Marea Egee

Pe un velier de 16 metri, închiriat din Atena, Mihai Mărgineanu a explorat alături de fiul său frumuseţile Mării Egee şi ale insulelor greceşti.

Mihai MargineanuArtistul mărturiseşte că a ales să-şi petreacă astfel câteva zile de vacanţă ca să se odihnească după o perioadă foarte aglomerată, dar şi cu gândul să se pregătească pentru un adevărat tur de forţă: “Filmări pentru serialul Las Fierbinţi, examene la Autoritatea Aeronautică şi concerte, primul fiind Haimanalele şi Doamna, chiar de ziua mea, pe 2 octombrie, la Cinema Patria”.

“Am plecat ca băieţii”, spune Mihai Mărgineanu despre aventura de pe Marea Egee pe care a trăit-o alături de băiatul său, prilej cu care au putut descoperi “frumuseţile ascunse de ape sau de distanţele de neparcurs ale Greciei antice şi moderne în aceiaşi măsură”.

“Am găsit insule în care este interzis orice mijloc de locomoţie cu motor şi lumea se deplasează cu măgarii, am fost pe insula pe care John Fowles a scris Magicianul, am făcut baie cu delfinii şi am văzut colonii de zărgani fosforescenţi! Am cunoscut români care fac parte din România aia frumoasă, pe care noi o iubim, şi australieni, francezi, englezi, greci sau români uniţi de aceleaşi pasiuni sau aceiaşi muzică”, adaugă cântăreţul.

Mihai Mărgineanu recunoaşte că vacanţa nu a fost lipsită şi de unele momente aventuroase, printre care o furtună care i-a surprins în largul insulei Poros: “Am fost nevoiţi să ne adăpostim într-o marină pescărească, cu adâncimi necorespunzătoare velierului nostru. Dar, până la urmă, am avut noroc!“.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here