Mihai Petre, Beatrice Rancea şi Pepe fac parte din juriul emisiunii „Ham talent“

În această toamnă, animalele cu pedigree de vedetă dau fericite din coadă la Antena 1, în platoul emisiunii „Ham talent”.

juriu ham talent Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_

Simpatice, aranjate, cu povești emoționante ce le leagă de stăpânii lor, unele animale de companie vor demonstra că au abilități extraordinare odată intrate în lumina reflectoarelor: unele știu matematică, altele pot cânta, iar altele sunt maestre în giumbușlucuri. Toate au în comun un lucru: dragostea nemărginită pentru stăpânii lor.

Cineva trebuie însă să stabilească cine merge mai departe în această competiție a necuvântătoarelor și cine rămâne cu botul pe labe. Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe sunt cei cinci membri ai juriului emisiunii „Ham talent”.

Beatrice Rancea notează relația dintre stăpân și animal, Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor de companie, Gabriel Cocu punctează tehnica demonstrațiilor, Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie, iar Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol.

„Pentru mine, ‘Ham talent’ reprezintă mai mult decât o emisiune de divertisment. Este locul în care observ foarte multă dragoste între oameni și animale și asta vreau să văd peste tot: din ce în ce mai multă înțelegere între noi și animale. Îmi place când văd că între om și animal este o chimie extraordinară. Dragostea animalelor este maximă și necondiționată, iar când văd același lucru și din partea stăpânului sunt mulțumit pentru că asta înseamnă că animalul de companie este fericit. Iar spectacol nu poți face decât atunci când ești fericit. Și vă mai spun ceva: uneori o simplă apariție poate fi spectaculoasă”, a declarat Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.