FOTOgrafia, un nou curs al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane, din 1 octombrie, la Gallery

Meda Popea Arts & Events anunţă un nou proiect al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane (A.N.A.V) dedicat celor pasionaţi de fotografie. Intitulat “FOTOgrafia”, cursul se va desfășura în perioada 1 octombrie – 28 noiembrie 2015 la Gallery.

Curs Foto ANAV - poster

Scopul acestui curs este recunoașterea fotografiei ca mediu de documentare a lumii înconjurătoare și a societăţii contemporane. “Vom discuta despre diferite concepte fotografice și vom învăţa sa implementăm ideile creative prin arta fotografică, în timp ce decoperim culoarea și compoziţia, importanţa luminii și a umbrei. Cursantii vor descoperi potenţialul aparatului de fotografiat, vor învăţa că dincolo de tehnică, fotografia este o cale de exprimare a propriei viziuni”, a spus Andrei Păcuraru, fotograf și profesor A.N.A.V.

Cursul de fotografie este alcătuit din 8 module de teorie şi 4 module de practică. Modulele de teorie cuprind tehnică fotografică, compoziţie și estetică, tips&tricks si review de imagini. Modulele de practică sunt constituite astfel încât cursanţii să înveţe despre abordarea subiectului și despre situaţiile de fotografiere, având și ocazia să lucreze într-un studio foto.

Cursurile vor fi susţinute de Andrei Păcuraru și Dana Dociu, fotografi si membri fondatori ai Asociaţiei Naţionale pentru Arte Vizuale Contemporane. În cadrul cursului, vor fi invitaţi fotografi profesioniști, dând astfel cursanţilor posibilitatea de a cunoaște diferite abordări ale fotografiei și ale genurilor fotografice. La sfârșitul cursului, Asociaţia Naţională pentru Arte Vizuale va găzdui o expoziţie de fotografie cu lucrările cursanţilor și, de asemenea, va organiza o festivitate de premiere în spaţiul cultural Gallery.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here