Miley Cyrus are o relaţie cu Patrick, fiul cel mare al lui Arnold Schwarzenegger

Cântăreaţa americană Miley Cyrus are o relaţie cu Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, cei doi fiind fotografiaţi în timp ce se sărutau în public, la un meci de fotbal, în Los Angeles.

Miley and Patrick

Miley Cyrus şi Patrick Schwarzenegger, care au mai avut o relaţie de scurtă durată în anul 2011, au imortalizat la rândul lor momentul în care se sărutau, într-un selfie, care a fost realizat de fiul în vârstă de 21 de ani al actorului de origine austriacă Arnold Schwarzenegger, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” şi „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Miley si Patrick

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here