Mirela Boureanu Vaida: „La 34 de ani pot spune cu adevărat că nu îmi lipseşte nimic“

Prezentatoarea celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi cântăreaţă, Mirela Boureanu Vaida a împlinit 34 de ani şi este mai fericită ca oricând.

Mirela Boureanu Vaida„La 34 de ani pot spune cu adevărat că nu îmi lipseşte nimic, că vrem doar sănătate şi restul le facem. Am tot ce îmi trebuie. Cu o fetiţă de un anişor şi al doilea pe drum, cu emisiuni zilnice şi week-end-uri la teatru, viaţa e frumoasă. Asta e, pe scurt, viaţa mea: foarte plină, foarte activă”, a povestit Mirela.

Pentru că anul acesta, ziua ei a fost chiar în mijlocul săptămânii, Mirela nu a avut timp să organizeze o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: „Suntem într-o perioadă plină de viroze, aşa că nu e cazul să ieşim cu Carla. Vom petrece în familie, făcându-ne planuri de viitor pentru familia care se va mări din august. Ne-am propus să petrecem cât de mult timp putem noi cu noi, pentru că şi aşa timpul e scurt şi foarte fragmentat. Vom mânca o prăjitură, după care mă dau în vânt de ceva vreme, cu un pahar de prosecco şi ceiuţul regulamentar pentru Carla şi toată lumea e fericită”, a mărturisit prezentatoarea Antenei 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here