Miță de la Bere Gratis este „Star salvator“ pentru o familie cu patru copii din Rahova

Duminică, de la ora 20:00, la Antena Stars, Miță de la „Bere gratis” este „Star salvator” pentru o familie cu patru copii din Rahova.

Mitza BERE GRATIS„Am avut, pentru a nu știu câta oară, revelația tuturor nevoilor pe care le au oamenii și copiii, în mod special. Doar că, atunci când e vorba despre copii, lucrurile se schimbă radical. Pentru că, dacă în cazul adulților putem găsi vinovați, în cazul copiilor nu avem cum”, spune solistul, impresionat de condițiile în care trăiesc unii micuți.

Familia Bățilă, cea căreia îi trece pragul în această duminică emisiunea prezentată de Oana Roman, are patru copii, de 12, 11, 4 și respectiv 2 ani. Tatăl a rămas fără loc de muncă acum doi ani și de atunci lucrează cu ziua pe unde găsește. Pierderea locului de muncă a adus cu sine și scăderea drastică a nivelului de trai, iar acum au datorii uriașe la întreținere. Alocațiile copiilor reprezintă singurul venit constant al familiei. Mesele lor constau de cele mai multe ori în orez, cartofi sau fasole, iar ultima dată au mâncat carne de Paște.

Pe lângă alimente, familia Bățilă are nevoie de rechizite, haine, o mașină de spălat și mobilă pentru cămăruța în care își duc traiul toți cei șase membri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here