Trupa Voltaj te aşteaptă în aeroportul Henri Coanda

Cu câteva zile înainte de plecarea la Viena, unde are loc ediţia de anul acesta a concursului Eurovision, băieţii de la Voltaj au pregătit o surpriză în locul în care se întâmplă unele dintre cele mai sincere şi emoţionante îmbrăţişări.

Voltaj - DE LA CAPATMembrii trupei ‘îşi vor petrece’ 24 de ore din 24, timp de 15 zile, în Aeroportul Internaţional Henry Coandă din Bucureşti, la Terminalul Plecări, unde te aşteaptă să îţi faci o fotografie la panoul Voltaj. Iar dacă trimiţi fotografia la adresa poza@voltaj.ro, intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 categorii de premii: un telefon Nokia Lumia 735 şi 10 albume Voltaj – De la capăt / All over again. Concursul a început pe 8 mai şi se încheie pe 23 mai 2015, iar regulamentul este valabil pe catmusic.ro. Toate fotografiile participante la concurs vor fi uploadate pe pagina de Facebook a trupei.

Voltaj reprezintă România la concursul internaţional Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra în concurs pe poziţia a 15-a în prima Semifinală, din data de 19 mai, alături de ţări precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

Cu un puternic impact emoţional, “De la capăt” nu face altceva decât să reamintească părinţilor că, înainte de orice, un copil are nevoie de dragoste, de îmbrăţişări, de familie. Piesa vorbeşte exact despre copilării netrăite, despre părinţi aflaţi la mii de kilometri distanţă, despre poveşti nespuse seara, la culcare. Pentru că viaţa se petrece acum şi nu are buton de rewind. Şi, dacă iniţial piesa s-a bucurat de un succes incredibil în rândul românilor plecaţi la muncă în străinătate, Călin, Gabi, Oliver, Valeriu şi Adrian sunt gata să ducă mesajul în întreaga Europă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here