Mitză a lansat un nou album, „Născut la Revoluție”

Okapi Sound și Universal Music România prezintă cel mai nou album Mitză, „Născut la Revoluție”, un material care conține nouă piese și este disponibil pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe nascutlarevolutie.ro.

Mitza - Nascut la revolutie

La începutul anului 2018, Mitză lansează cel de-al doilea material solo de până acum, după “Robot”, pe care l-a prezentat la începutul anului 2012 și care a inclus piese precum „Ceva de Vis” cu Maximilian, „Bag” cu DOC sau binecunoscuta „Torace” cu MefX, Tranda și Guess Who.

Noul material este intitulat „Născut la Revoluție” și reprezintă un cumul de subiecte și stări prezentate din perspectiva celor care au crescut și copilărit la începutul anilor ‘90, în perioada următoare Revoluției din ’89. Albumul conține nouă piese și doar o colaborare pentru piesa “Nimicuri”, a cărei videoclip poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Albumul este disponibil momentan doar în format digital, urmând să fie prezentat și pe suport fizic – pe casetă, format inedit pentru anul 2018.

Mitză – „Născut la Revoluție” – Tracklist
01. Nemultumitză
02. Nimicuri cu Maximilian
03. Encore!
04. Bă,cum era?!
05. Mersu’ pe jos
06. Ca altădat’
07. Praf
08. Născut la Revoluție
09. Ochii din Oglindă

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here