Andrei Bănuţă a lansat videoclipul melodiei „Aş putea“

Tânăr, carismatic şi ambiţios, Andrei Bănuţă este pregătit să demonstreze că are atributele necesare pentru a-şi găsi locul în muzica românească. Artistul lansează primul single din carieră: Aş putea.

Andrei Banuta“Sunt un puşti, dintr-un orăşel mic de la malul mării. Încă de la 5 ani, mi-am descoperit vocaţia, am început să studiez muzica, din ce în ce mai mult, pentru ca astăzi, adolescentul de 19 ani care am devenit, între timp, să poată să-şi împlinească visul!’Aş Putea’ vine ca primul meu semnal către public, către voi, cei care îmi veţi asculta şi aprecia munca”, a declarat Andrei Bănuţă.

Piesa a fost compusă în studioul Famous Production, de către Sandor Biro, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Ceauşu şi filmat la malul Mării Negre, la începutul acestui an.

“Am încercat să găsesc o piesă în care să mă regăsesc şi ca mesajul ei să reprezinte o situaţie pe care am trăit-o! Sub îndrumarea domnului Alexandru Mihai şi a lui Sandor Biro, am reuşit să aduc astăzi în faţa voastră, piesa ‘Aş putea’, o piesă creată şi interpretată sincer!”, a adăugat Andrei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here