Modificare de regulament la „X Factor“. Delia: „Cuvântul de ordine este «măcel»“

Vinerea aceasta, 21 noiembrie, super show-ul „X Factor” îşi ascute „cuţitele” pentru cea mai dură etapă a concursului – bootcampul, iar anul acesta, o dată cu noua generaţie de juraţi, în regulamentul concursului au apărut şi o serie de modificări drastice.

Juriul X Factor - BOOTCAMP

Seara va debuta cu ultima parte de audiţii, când cei din urmă norocoşi vor încerca să impresioneze juriul şi să meargă mai departe în concurs, urmând ca apoi juraţii să prezinte lista scurtă a concurenţilor.

Peste 5000 de concurenţi s-au înscris anul acesta în concurs, dintre aceştia peste 400 ajungând în faţa juriului. Aproape 150 de persoane au primit viză pentru etapa următoare, urmând ca pe lista scurtă a juraţilor să ajungă maxim 14 concurenţi pentru fiecare categorie a concursului : 14-20 de ani, Peste 20 de ani şi Grupuri. Inedit în acest an este faptul că lupta pentru selecţie va fi una pe viaţă şi pe moarte, deşi abia la sfârşitul discuţiei cei trei juraţi vor afla ce categorie vor antrena în galele live ale concursului. De o mulţime de surprize vor avea parte norocoşii care trec mai departe în bootcamp, chiar din partea celor trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică.

„Am hotărât să încerc să fiu cât mai imparţială, mai ales că evenimentele încep să prindă culoare în adevăratul sens al cuvântului în Bootcamp, atunci când producătorii emisiunii ne vor atribui fiecăruia dintre noi, echipa pe care o vom antrena. Atunci să vedeţi emoţii şi lacrimi, pentru că anul ăsta Bootcampul e mai dur ca oricând. “Măcel” e cuvântul de ordine în această etapă a show-ului, pe care telespectatorii o vor putea urmări la finalul lunii noiembrie”, a mărturisit diva Delia.

Ca o noutate absolută a acestui sezon, bootcampul are anul acesta două etape: Scaunele şi Duelurile. În etapa Scaunelor, concurenţii din fiecare categorie vor interpreta câte o piesă în faţa juriului şi a publicului, acompaniaţi doar de un pian, urmând ca mentorul său să decidă dacă aceştia vor fi sau nu aşezaţi pe unul dintre cele şase scaune albe din fiecare categorie. Aşezarea pe scaun înseamnă salvarea acelui concurrent, însă decizia îi va aparţine juratului până la final, acesta având dreptul de a ridica oricând un concurent pentru a-i oferi locul altuia.

Astfel, emoţiile, adrenalina, tensiunea, drama şi bucuria îşi vor spune cuvântul în rândul concurenţilor. În această etapă, doar juratul îndrumător are drept de decizie cu privire la salvarea concurenţilor, colegii săi fiindu-i doar consultanţi. La finalul acestei faze vor exista câte şase concurenţi din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, a Duelurilor. În această etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind şi de această dată cel care va lua decizia finală. La finalul acestei etape, vor primi paşaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoşi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here