Monica Petrică, nervoasă la „România dansează“

Preselecţiile „România Dansează i-au adus pe cei trei juraţi ai super show-ului, Connect-R şi Monica Petrică, în toate stările, prestaţiile concurenţilor făcându-i pe cei trei să plângă, să râdă, să danseze şi să fie nervoşi, la fel cum se va putea vedea şi în ediţia de duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Monica Petrica

Monica Petrică a fost întotdeauna o prezenţă calmă, rafinată şi demnă de admirat la fiecare apariţie a sa, dar ceva s-a întâmplat la „România Dansează”, balerina enervându-se extrem de tare din cauza unei concurente: „Modul în care stai pe poante este execrabil, iartă-mă că-ţi spun. Dacă ştii că nu-ţi poţi controla poziţia, nu le mai purta”, declară Monica.

În urma reacţiei sale, colegii săi de la masa juriului au rămas uimiţi: „Monica, nu te-am văzut niciodată atât de nervoasă”, mărturiseşte CRBL. Se pare că pasiunea şi dăruirea pentru balet au scos-o din sărite pe frumoasa jurată, motiv pentru care critică aspru de fiecare dată prestaţiile de balet, dar şi de dans contemporan care nu se ridică la nivelul aşteptărilor ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here