Monica Petrică, purtată pe braţe de doi bărbaţi

E una dintre cele mai graţioase prezenţe din showbiz-ul autohton, aşa că nimeni nu şi-ar fi imaginat-o vreodată pe jurata „România Dansează“, frumoasa balerină Monica Petrică, dansând altceva decât balet.

Monica PetricaI-a lăsat pe toţi fără cuvinte atunci când după reprezentaţia unei trupe venite tocmai de peste Prut, Monica s-a lăsat purtată pe braţe de doi bărbaţi, a jucat o învârtită moldovenească, ba chiar i-a provocat pe cei doi colegi de juriu la un moment de street dance.

Deşi s-au prezentat în concurs cu o suită de dansuri populare, ansamblul Comorile Neamţului a impresionat încă de la primele mişcări pe scena România Dansează. L-au făcut pe CRBL să exclame „Mi-a fost frică să nu rupeţi scena!”, iar pe Connect-R să le cânte fetelor refrenul „E genul de fată, crescută la ţară!”.

Frumoşi şi talentaţi, moldovenii le-au demonstrat juraţilor că ştiu mai toate tipurile de dans. „S-au prezentat cu o suită de dansuri moldoveneşti, dar ne-au provocat şi la vals, au dansat şi street dance, am văzut şi o aruncare pe spate, făcută în cizme şi port popular. Ne-au surprins frumos şi nu pot decât să îi felicit din inimă” a spus mândră Monica.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here