Morris: „Mă bucur că s-a încheiat anul 2013“

Cântăreţul Morris este plin de speranţe! 2013 a fost un an al schimbării, în care i s-au întâmplat şi bune şi rele, aşa că artistul intră în noul an cu gânduri mari! Speră ca în 2014 să dea lovitura şi îşi doreşte ca muzica lui să depăşească graniţele ţării noastre.

morris an 2013

Anul care tocmai a trecut i-a adus lui Morris şi bucurii, dar şi unele dezamăgiri. „Am încheiat o colaborare cu o casă de discuri. Nu s-au întâmplat multe lucruri în cei cinci ani cât am fost artistul lor, aşa că am decis să fac o schimbare radicală şi să plec de acolo. Am luat-o de la capăt cu altă casă, alţi producători, practic am luat-o de la zero“, a spus artistul.

NIci pe plan personal lucrurile nu au stat ca pe roze. „Sunt în continuare singur, am avut câteva relaţii în 2013, dar, din păcate, au ajuns la deznodământ. Însă mă voi concentra foarte mult pe muzică, este ceea ce iubesc cel mai mult. Dacă dragostea va dori să intre în viaţa mea, nu voi spujne ‘nu’“, a adăugat Morris.

La sfârşitul lui 2013, Morris a lansat piesa „Awela“, însoţită şi de un videoclip extrem de glamorous. „Simt că anul 2014 va fi unul mult mai bun. Piesa lansată la sfârşitul lui 2013 a prins foarte bine şi sper ca anul acesta să am mult mai mult de câştigat din proiectele pe care le-am început“, a încheiat cântăreţul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here