Morris ține diete tot anul, dar de Crăciun face excepţie

Morris este un artist pentru care imaginea contează destul de mult, aşa că sportul şi dieta fac parte din viaţa lui. Anul acesta, de Crăciun, el îşi va permite un „lux”.

Morris

Nu numai artistele fac eforturi pentru a-şi menţine silueta, ci şi artiştii de la noi din ţară devin din ce în ce mai preocupaţi de imaginea lor. De exemplu, cântăreţul Morris este un adept al dietelor, însă mărturiseşte că anul acesta, de Crăciun, va face o excepţie şi se va înfrupta din toate mâncărurile specifice acestei sărbători.

„€œEu pot spune că ţin dietă tot anul. Nu vă gândiţi la ceva extrem de restrictiv, însă sunt foarte atent cu alimentaţia mea şi mănânc foarte sănătos: pui, peşte, fructe, legume. Anul acesta, de Crăciun însă, mă dezic cumva de la dieta mea şi vreau să gust câteva preparate de porc. Acest fel de carne nu face parte din meniul meu în mod obişnuit, însă poftesc foarte tare la puţin şorici, să fiu sincer”, a mărturisit cântăreţul.

Nu îi este frică că se va depune, pentru că repetiţiile nu le întrerupe, aşa că dansul şi munca îl menţin în formă.

„Nu o să luăm o pauză prea lungă. Ne întoarcem în sala de repetiţii să punem la punct un show aşa cum merită toţi cei care mă urmăresc. Am mare încredere în piesa pe care tocmai am lansat-o, „€˜Awelaa”€™. Primesc un feedback foarte bun , şi de aici, din ţară, dar şi de afară. Iar Anul Nou ne va prinde pe scena”, a adăugat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here