Muneer va participa la „Dansează printre vise“

Muneer a acceptat provocarea Antenei 1 și în această toamnă „Dansează printre vise”.

Muneer

„Eu sunt o persoană foarte sinceră și dură cu mine, cred că ai nevoie să te cunoști înainte de a face orice în viață. Sunt foarte ambițios, muncitor și pozitiv și pentru mine acest proiect înseamnă o altă șansă să învăț și să-mi dovedesc că sunt pe drumul cel bun. Sunt foarte încântat de Dansează printre vise, e o provocare nouă și cred că o să fie o experiență frumoasă”, a declarat Muneer.

Pentru a fi într-o formă cât mai bună pe ringul de dans și pentru a face față cu brio competiției foarte dure, Muneer a început să meargă de cinci ori pe săptămână la sală. „Încerc să nu lipsesc nici de la rugăciuni, pentru a mă hrăni și spiritual. Eu sunt un om foarte activ, cu multă energie și, câtă vreme voi trece etapele, energia mi se va dubla cu fiecare săptămână rămasă în concurs”, a mai declarat artistul.

Deși știe că această competiție va fi una foarte grea și că adversarii lui sunt puternici, Muneer își dorește să fie la înălțime. „Mă descurc la dans, dar aici este vorba de dans sportiv și nu am făcut asta în viața mea. Mă sperie un pic acest gând, dar o să fac tot posibilul să mă ridic la nivelul cerut”, promite Muneer.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here