Peter Pop a lansat videoclipul melodiei „Tu mă faci mai bun“

Peter Pop, cel mai nou artist HaHaHa Production şi Cat Music, lansează „Tu mă faci mai bun“, primul single din cariera sa.

Peter Pop videoclip Tu ma faci mai bun

Compusă de Max Chisaru, Smiley și Bogdan Petre Popa (muzică și versuri), “Tu mă faci mai bun” este o piesă pop cu un sound fresh, plină de energie.

Versurile și clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste tipică, în care momentele frumoase se împletesc cu neînțelegeri și orgolii, dar în final iubirea depășește toate obstacolele.

„Ceea ce trăiesc în prezent este visul pe care l-am avut de când eram un copil. Mă simt norocos și sunt fericit că Smiley și echipa de la HaHaHa Production m-au primit cu brațele deschise, ei fiind primii cărora le-am bătut la ușă și unde îmi doream cu adevărat să fiu“, a spus Peter Pop.

Videoclipul piesei “Tu mă faci mai bun” a fost filmat la Buftea, regia fiind semnată de Catrinel Dănăiață.

„’Tu mă faci mai bun’ este o declarație de dragoste pentru acea femeie specială din viața oricărui bărbat, persoana fără de care s-ar simți incomplet. Chiar dacă iubirea nu este întotdeauna simplă, ea este ingredientul care dă gust vieții noastre și nu am putea trăi fără ea”, spune Peter Pop.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here