Andreea Bănică: „Am plâns când am văzut filmările“

Sergiu și Andrei au invitat-o marți, 16 septembrie, pe Andreea Bănică în studioul Kiss FM pentru un concert live în cadrul căruia artista a cântat cel mai recent single, intitulat ‘Același iubit’. Vedeta le-a mărturisit fanilor că are emoții de fiecare dată când o interpretează, le-a dezvăluit care a fost cel mai neobișnuit cadou primit de la un fan și că a plâns când și-a văzut fiica, Sofia, la grădiniță.

Andreea BanicaInvitata a povestit că piesa a fost făcută special pentru ea. „Nu-mi place să intru într-un studio și să spun: Uite, îmi place piesa aceea. Vreau să se creeze o piesă pentru mine și asta s-a întâmplat acum”, a spus Andreea, precizând că se regăsește în noul single, ‘Același iubit’, compus de Laurențiu Duță, Smiley și Șerban Cazan.

„Am emoții mari când o cânt. Mă gândesc la viața mea, la iubirea mea, la tot ceea ce însemn eu”, a mărturisit ea.

Sergiu și Andrei i-au mărturisit vedetei că, în liceu, le plăcea foarte mult melodia „Ai greșit” și au convins-o pe vedetă s-o fredoneze în direct.

Ascultătorii Kiss FM au aflat de la Andreea și care a fost cadoul cel mai neobișnuit oferit de un fan. „Mi-a oferit cheile de la mașină. Și i-am zis: ‘Păi, dacă tu îmi dai mie cheile, tu ce faci. Rămâi pe jos?’”, l-a întrebat cântăreața. „Păi, mergi cu mine”, i-ar fi propus fanul. „Așa îmi doresc să ajung, ca Andreea Bănică!”, a exclamat Andrei. „Să vină o fană la mine și să zică: ‘Ia tu cheile de la apartament și de la mașină’”, a spus el.

Artista a povestit că a filmat 36 de ore pentru noul videoclip. „Tu știi că ai lansat un videoclip cu avioane pe 11 septembrie?”, a râs Sergiu. „Nu ne-am gândit la asta. Ne-am inspirat un pic din Top Gun”, a lămurit Andreea Bănică.

Vedeta le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că s-a accidentat la gleznă în timp ce urca niște scări și că face recuperare medicală: „N-am putut să bag piciorul în ghips. Am purtat o orteză vreo zece zile și apoi am început recuperarea. N-am avut doar problema aceasta. Am avut și niște probleme cu ligamentele de la piciorul drept”.

Andreea a povestit că nu a putut să-și însoțească fiica, Sofia, la grădiniță, dar că a fost emoționată. „Eu nu am fost la școală, însă a fost Sofia. Eu am avut un concert cu o noapte înainte și nu am avut cum să ajung. Eram gata să nu mai ajung nici ieri, pentru că s-a anulat zborul. M-au reprogramat la o altă cursă și am venit în sfârșit acasă. Sofia a fost cu emoții, la fel ca mine. A dat o lăcrimuță pe obrăjori, însă și-a revenit. Mami a dat de la depărtare, când a văzut filmările, mami era topită” a povestit artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here