Nadia Buduruşi, acrobata care le-a tăiat respiraţia juraţilor de la „România dansează“

Atmosferă incendiară pe platourile “România dansează”, în cadrul preselecţiilor pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1. Juraţii emsiunii au fost surprinşi cu un extraordinar număr acrobatic, pus în scenă de superba Nadia Buduruşi. Cei mai fascinaţi de moment au fost, cum era de aşteptat, băieţii, care au trăit fiecare secundă din evoluţia Nadiei pe scenă.

Nadia Budurusi Romania Danseaza

Frumoasa concurentă a urcat prima oară pe scenă la doar 2 ani, iar la 5 ani făcuse deja primele acrobaţii. Presiunea de pe umerii ei a fost cu atât mai mare cu cât părinţii săi, acrobaţi şi ei, au scris istorie. Mama ei este prima şi singura femeie din lume cu o performanţă greu de egalat, dublu salt cu piruetă, iar tatăl ei, al doilea om din lume care a făcut triplusalt la zburător.

„Nu mă văd făcând altceva, mama şi acum, la 63 de ani, face roata şi șpagatul! Aş vrea să fiu şi eu aşa la vârsta ei”, a mărturisit Nadia.

Cuvintele sunt însă de prisos atunci când ai în faţa ta o astfel de persoană, probabil asta şi-au spus şi juraţii care au încurajat-o să-şi înceapă mai repede momentul. I-a fermecat cu fiecare mişcare a sa, însă piruetele ei le-a tăiat pur şi simplu respiraţia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here