Nadir este „Star salvator”

Pentru Dănuț, părăsit de părinți și crescut de bunici, viața nu a fost niciodată ușoară. Pe tatăl lui nici nu-l știe, iar mama nu și-a mai văzut-o de ani buni. Asta nu l-a împiedicat însă să fie un elev silitor.

Star SalvatorDeși lucrează de la 14 ani pentru a se întreține, lipsa banilor era cât pe ce să îl împiedice să urmeze cursurile unui liceu. O profesoară, căreia îi este recunoscător și astăzi, l-a înscris la ea la liceu, pe care l-a terminat cu bine. Pentru el și familia lui, duminică, de la 20:00, la Antena Stars, Nadir este „Star salvator”. „Se vede că sunt foarte uniți. Probabil toate problemele astea i-au unit. Trebuie să facem ceva în privința lor și chiar o să facem”, promite Nadir.

Dănut s-a căsătorit cu Flori la doar 18 ani, iar la 19 era deja tată. Acum au trei copii, iar în urmă cu câțiva ani, au făcut un credit pentru a-și construi o casă, pe un teren pe care un văr al său urma să li-l vândă. Ruda s-a răzgândit însă, iar ei au rămas cu credite, cu materialele cumpărate și cu visele năruite. La sfârșitul anului trecut au reușit, cu sprijinul prietenilor și al vecinilor, să se mute într-o căsuță ridicată doar de el, soția lui și băiatul cel mare.

Cea mai mare problemă a lor este că nu au apă curentă și energie electrică, iar copiii sunt nevoiți să își facă temele la lumina lanternei sau a lumânării. Tot din această cauză nu au nici frigider și sunt nevoiți să gătească puțin, exact cât mănâncă la o masă, iar hainele le calcă după ce încing fierul pe aragaz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here