Starsailor va lansa un album best of în toamna acestui an

Primul succes înregistrat de Starsailor a însemnat cifre impresionante de vânzări valabile atât pentru albumului de debut “Love is Here”, cât şi pentru cel care i-a urmat, “Silence is Easy” care s-a clasat pe locul în topuri, ambele depăşind frontiera de 3 milioane de copii.

StarsailorAcum au decis să reunească piesele preferate ale fanilor într-o colecţie unică – “Good Souls: The Greates Hits” – care va fi lansată pe 18 septembrie prin Parlophone.

Materialul include hituri precum “Good Souls”, “Silence is Easy” şi “Alcoholic” la care se adaugă şi alte piese intrate în top 40 de-a lungul timpului ca “Tie Up My Hands” sau “Fidelity”.

“Au trecut mai bine de 15 ani de când formaţia a luat fiinţă şi piesele noastre încă ocupă un loc important în vieţile oamenilor” a declarat frontman-ul James Walsh. “Fanii încă ne cântă versurile cu pasiune în concertele pe care le susţinem. Auzim poveşti despre cum piesele noastre au luat parte la momente semnificative din vieţile lor. De aceea, am simţit că acesta este momentul potrivit pentru a lansa albumul şi sperăm ca fanii să le aprecieze şi să răspândească vestea. Astfel cei care ne cunosc doar pentru “Four to the Floor” sau “Alcoholic” să îşi dorească să ne cunoască în profunzime”, a adăugat artistul.

Totodată, pe lângă hituri, discul include şi 2 piese noi care au fost înregistrate alături de producătorul Harry Rutherford la celebrul Fisher Lane Studios. “Give Up The Ghost” a izvorât din energia de a fi împreună după mult timp”, a explicat Walsh. O altă noutate este balada “Hold On”

Lansarea albumului vine după reuniunea formaţiei care a făcut un show senzaţional pe scena de la Isle of Wight Festival în 2014. Recent, Starsailor au anunţat primul lor turneu în calitate de headlineri după 6 ani care va culmina cu un concert londonez la O2 Shepherda€™s Bush Empire pe 17 octombrie.

Tracklistul complet al discului a€˜Good Souls: The Greatest Hitsa€™ poate fi consultat aici:

1. Good Souls

2. Silence is Easy

3. Alcoholic

4. Give Up The Ghost (NEW TRACK)

5. In The Crossfire

6. Poor Misguided Fool

7. Four To The Floor

8. This Time

9. Fever

10. Born Again

11. Lullaby

12. Keep Us Together

13. Way To Fall

14. All The Plans

15. Hold On (NEW TRACK)

16. Tell Me Ita€™s Not Over

17. Ţie Up My Hands

18. Fidelity

19. Four To the Floor (Thin White Duke Mix) (BONUS TRACK)

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here