Natalia Gordienko a fost cucerită de un poliţist spaniol

Deşi călătoreşte mult în Europa pentru concertele sale, în această vară Natalia Gordienko şi-a rezervat timp pentru a face o escapadă cu prietenele, în care să uite de tot şi de toate şi să-şi facă de cap.

natalia-gordienko-politisti

Nu a ratat niciun obiectiv turistic, a făcut pentru prima dată city tour-ul oraşelor vizitate şi s-a bucurat la maximum de toate plăcerile vieţii de turist, dar a fost la un pas să-şi strice vacanţa, în cel mai neplăcut mod.

„Făceam cumpărături într-un magazin din Barcelona şi, la un moment dat, s-a apropiat de mine un bărbat foarte frumos, pe care sincer l-am bănuit că vrea să mă agaţe. Însă, foarte calm şi discret, m-a rugat să-mi verific geanta şi să văd dacă am toţi banii la locul lor. Totul era ok. Am aflat ulterior că este poliţist sub acoperire şi că urmărea o bandă de hoţi care tocmai fusese prinsă cu câteva clipe înaint“, a spus Natalia.

Şi, pentru că totul e bine când se termină cu bine, Natalia l-a cucerit pe poliţistul spaniol, s-au plăcut atât de mult reciproc, încât acesta a plimbat-o prin toată Barcelona, i-a arătat cele mai frumoase locuri din oraş şi au rămas prieteni foarte apropiaţi.

Imediat după revenirea ei în România, artista a fost trasă pe dreapta de un alt poliţist care nu s-a lăsat impresionat de frumuseţea ei şi i-a dat o amendă pentru că a vorbit la telefon la volan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here